vickyyss

Senaste inläggen

Av Victoria - 19 november 2012 07:29

Gomoron :)
Sommnade sent igår men är faktiskt inte trött trots det. Idag är det måndag och nu börjar då praon. Jobbar i min stora systers skola och skall bli riktigt roligt. Slutat där vid 2 tiden och träffar antagligen Max sedan. Just nu sitter jag i bussen och hoppas att jag hittar rätt! Kram ha det bra

ANNONS
Av Victoria - 18 november 2012 09:00


Blev utmanad av Melina med dessa frågor, och tyvärr orkar jag inte utmana nån annan hehe


 Would you walk 20km to meet someone special?

Skulle du gå 20 km för att träffa någon speciell? 


Svar: Ja det skulle jag nog. Jag skulle nog inte orkar göra det flera gånger, men jag skulle göra det! ( efter att ha sökt bussar som jag skulle kunna ta ;) ) 


Would you be willing to not have a wedding but just get married without celebration?

Skulle du vara beredd att inte ha ett bröllop men bara gifta dig utan att ha en fest? 


Svar: Ifall det är vad det skulle krävas så skulle jag vara beredd på det.


What do you consider the most important thing in life?

Vad anser du är det viktigaste i livet?


Svar: Att man har familj,vänner och en bra hälsa. 


Would you accept it if your child turned out homosexual?

Skulle du acceptera ifall ditt barn blev homosexuell?


Svar: Såklart jag skulle acceptera det, det är deras val. 


What's your favorite song of all time?

Vad är din favorit låt genom tiderna? 


Svar: Har absolut ingen favorit sång, men har på senaste tiden lyssnat mycket på Taylors " We are never getting back together " 


Why did you start blogging?

Varför började du blogga? 


Svar: Var jätte länge sedan jag började blogga så minns inte riktigt anledningen, men gillar att fota och har börjat därifrån. 


Why do you think I challenged you?

Varför tror du jag utmanade dig?


Svar: Haha ingen aning, för att se mina svar? Maybe? ;) 


Party or mys-kväll? Motivate your answer.

Party eller mys-kväll? Motivera ditt svar. 


Svar: Detta beror helt från veckoslut till veckoslut. Har nu på senaste tiden haft mycket myskvällar så därför skulle jag helldre festa. Har lust för någon stor fest med mycket nya människor skulle vara super roligt! :) 


What's your lucky number and why?

Var är ditt lycko nummer och varför? 


Svar: Har inget tyvärr hehe


What are you most afraid of?

Var är du mest rädd för?


Svar: Typ att bli instängd i ett mörkt rum och inte se något och vara där länge bland massor olika ljud och vänta på något.. 

 

 


Orkar inte börja lägga massor bilder så här e bild från sommaren ;) 

ANNONS
Av Victoria - 18 november 2012 08:36

Gomorgon!


Har inte haft någon tid för bloggning under veckoslutet förlåt.. har haft fullt upp hela fredan och Lördagen. Tänckte att jag borde börja göra tidinställda inlägg för veckosluten. Kanske skulle vara en bra idé. 


Fredag: På fredagen var det skola ganska perus, hade geografi prov. Vet inte om det gick bra eller dåligt men hoppas på det bästa! Efter skolan gick jag och fylla busskortet till praon. Efter det åkte jag till Sello och efter en halv timme kom också Kim dit. Vi gick och kollde på Breaking Dawn part 2. Tycker super mycket om filmen, skit bra! Var så länge sedan jag läste boken så kom inte riktigt ihåg hur det slutade så därför blev den också bättre. Jag kom hem till 6-7 tiden och då kom Eric,Belén till oss. Max kunde bara komma till en stund, vi kollade på en psyko film enligt mig. Minns inte vad den hette men på grund av den kunde jag inte alls sova. Vaknade 4 på natten och fick inte sömn förrän halv sex tiden och sov väldigt dålig sömn.. 


 


Lördagen: Lördagen steg jag upp typ 11 tiden sådär påriktigt och började fixa mig för skulle vara 12 i kyrkan. Vi hade teori till ledarutbildningen. Detta pågick från 12-17 men hade nog roligt ändå fast jag var super trött. Blev matpaus på Kotipizza och sedan lite mer teori. Blev ute med lite kompisar efteråt men kom hem till en stund. 8-9 tiden kom pojkvännen hit och vi blev hos oss en stund och gick sedan ut med lite andra människor. Vi kom inn tillaka där vid 10 tiden efter att ha vari i Mäkken, Tebben och lite här och där. Sedan for han typ lite före elva och gjorde absolut ingenting efter det. 


Idag skall jag till Farfar på Lunch tror jag? Fira hans födelsedag som var för några dagar sedan :) 


 

rolig humor på gång   


Av Victoria - 15 november 2012 18:23

Förlåt blev igen uppdatering igår.. Använde dagen till Att läsa på prov,vara med pojkvännen och sedan träningar så var hemma typ tio tiden och gick genast i bastu. Idag blev det ingen skola var och besöka prakticum. Var helt roligt fick lite testa olika saker. Efter det kom ja hem läste på prov och träffade sedan några kompisar. Sitter hemma nu och snart kolla på tv! Ha de bra puss

Av Victoria - 12 november 2012 20:13

Hejsan!


Sorry för lite sämre bloggning men orkade absolut inte. Var i skolan till halv tre och träffade efter det Max. Vi kom till oss och chilla och kollade på film, mysigt och hade super kiva! :) 

Där vid halv nie åkte han hem och har inte gjort något speciellt sen dess. Imorgon skall jag vara med Lisa som jag inte träffat på evigheter och sedan också öva på Gegga prov. Har ingen motivation för skola just nu.. blä! Btw ifall det är något ni undrar finns det en frågeruta till öger så det är bara att fråga ifall ni vill (: 


 

Av Victoria - 10 november 2012 12:37

Tja!


Gårdagen hade vi skola till 1. Gick därför ganska snabbt. Efter skolan kom Toba,Kim och Eicca till oss senare också Evve och Milla. Blev chillande i vårat kök och pratande om lite allt möjligt. Sedan for alla och då kom pojkvännen hit, gjorde absolut ingenting speciellt och så åkte han iväg för att gå och titta på Ekis handbolls match. Blev själv hemma för vi fick gäster och blev god middag hemma. Halv nie träffade jag Amanda men kom hem redan till lite över tio för ingenting hände. Vi chilla i mäkkin och ute, ganska så kallt ute nuförtidem. usch! 


Just nu sitter jag Barnvakt hemma och har redan varit i sello och träffat Nico idag fast klockan är bara två. Senare i kväll skall det firas Amandas födelsedag så det blir nog roligt! :) Lite bilder från igår skall jag bjuda     


 
 Presentation


Victoria Stude

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ vickyyss med Blogkeen
Följ vickyyss med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se